Банер 1
Банер 2
Банер 3

Оферта № 89

Аспровалта - плаж за 1 ден 19.08;16.09;

1 ден - цена 37 лв. за един ден плаж в Аспровалта/ промоция за Гърция / екскурзия до Аспровалта/топ оферта за плаж в Гърция / плаж в Гърция / най - евтина оферта за плаж в Аспровалта/

СЛЪНЦЕ, МОРЕ, ПЯСЪК.....

ПЛАЖ ЗА ЕДИН ДЕН В АСПРОВАЛТА, ГЪРЦИЯ

 

Дати на тръгване: 19.08; 16.09.17;

 

Отпътуване от София в 06.00 ч. от площад „Александър Невски“ за Аспровалта по маршрут София-Дупница- Благоевград-Кулата. Пристигане около обяд в Аспровалта - намира на брега на Егейско море, в Орфанския залив. Природата в района на Аспровалта е като парченце от рая - около града ще откриете над 30 км плажове, а фонът е доминиран от зелени хълмове и от 2000-метрови планински върхове. Орфанският залив е едно от най-чистите места по гръцкото Егейско крайбрежие - повечето плажове тук имат син флаг.Свободно време за плаж и разходка. Около 17.00 ч. тръгване обратно за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски“ около 23.30 ч.

Цена:

37 лв.

 

Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус
  • водач по време на пътуването
  • медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 г. на ЗК Уника

 

Цената не включва:

  • входните такси на посещаваните обекти

 

Доплащане:

  • медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица oт 65 г. до 79 г. – 1 лв.

         Лица над 79 г. не се застраховат!

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста
 

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата
 

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване
 

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

 

Забележка:

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.       

 

Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЕАД "ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ" със застрахователна полица № 7500170000425.

Видео

Резервация