Банер 1
Банер 2
Банер 3

Оферта № 1394

Нова година в Ниш - х-л Niski cvet 4* - 30.12.17.

3 дни/2 нощи + пр. вечеря - от 298 лв.

Дата на отпътуване: 30.12. - 01.01.18.

 

2 дни / 2 нощ. / 2 закуски / Празнична Новогодишна вечеря

 

 • 1-ви ден: София - Пирот - Ниш

Отпътуване от София в 8.00 ч. от София, “Сердика” - бивш "Трафик Маркет"по маршрут Калотина - Ниш. Свободно време в Пирот с възможност за посещение на съботния пазар. Отпътуване за Ниш. Настаняване в хотела. По желание туристическа програма в Ниш - Площадът на освободителите, Нишката крепост, централната пешеходна улица "Обреновичева", Казанджийското сокаче. Свободно време. Нощувка.

 • 2-ри ден: Ниш

 Закуска. По желание - посещение на Челе кула (Кулата на черепите), уникален паметник, свързан с борбите за национално освобождение на Сърбия през 19 век. По желание и предварителна заявка - посещение на винарна "Малча" край Ниш, разглеждане на етнографския комплекс и дегустация на местните вина и обяд (с допълнително заплащане). Връщане в хотела.
Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню с включена неограничена консумация на ракия, бяло и червено вино (местно производство), безалкохолни напитки, минерална и газирана вода.
Празнична наздравица с чаша шампанско за ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА! Нощувка.

 •  3 -ти ден: Ниш - София

Късна закуска. Около обяд - отпътуване за България. Пристигане в София на автогара “Сердика” - бивш "Трафик Маркет"късно вечерта.

Цена на човек в двойна стая

На турист в

тройна стая

Цена на човек  в единична стая

 

 298 лв.

 

 298 лв.  

 

 лв.

                              

Пакетната цена включва:

 • транспорт с лицензиран автобус
 • 2  нощувки със закуски в хотел „ Niski cvet” 4* https://www.niskicvet.com/index.php
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с богато меню, с музика на живо и НЕОГРАНИЧЕНА консумация на ракия, бяло и червено вино (местно производство), безалкохолни напитки, минерална и газирана вода в механа Бисер /на 12 мин. пеша от х-ла, на 950 м. от хотела/ www.kafana-biser.com/
 • посещение на гр. Пирот
 • тур. програма в гр. Ниш
 • екскурзоводско обслужване
 • медицинска  застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника

 

Пакетната цена не включва:

 • входни такси на посещаваните обекти
 • входна такса за винарна "Малча" с дегустация на вина и включен обяд – 8 ЕВРО на човек;
 • разходи от личен характер

 

Парична единица на Сърбия:

DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 108 DIN)

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста
 

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата
 

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване
 

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя. Ако желае потребителят има възможност да сключи допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.
 

Забележка:

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.       

 

Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЕАД "ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ" със застрахователна полица № 7500170000425.

Резервация